Valentijnshart

Het is bijna Valentijn! Hier een leuk zelf maak idee voor je geliefde, kind, moeder, oma, vriendin of iemand anders die je lief hebt.... Een valentijnshart of gebruik de applicatie voor op een t-shirt.



strijk applicatie 'blowing a kiss'

Benodigdheden
+ een leuke strijkapplicatie ('blowing kisses')
+ transferpapier (hier te koop)
+ gebloemd lapje stof
+ fleece
+ borduurgaren
+ lint
+ vulmateriaal
+ gelukspoppetje (hoe maak je zelf een gelukspoppetje)


Wat moet je doen
Print de applicatie uit op transferpapier. Print er verschillende maatjes van uit. Klein voor het hart, wat groter voor op een t-shirt. Strijk de applicatie op het lapje stof volgens de gebruiksaanwijzing van het transferpapier. Knip een hart uit de fleece stof en naai deze op het lapje stof en knip daar hetzelfde hart uit. Je kunt eventueel het randje van de stof even zigzaggen om het rafelen tegen te gaan. Naai de 2 harten aan elkaar met een festonsteek.
Naai het lint om het mee op te hangen er netjes tussen. Vul voordat je bij het einde bent het hart met vulmateriaal. Naai het netjes dicht. Het sierrandje haak je er als laatst op met in ieder lusje van het feston-rand: 1 vaste, 1 stokje, 1 vaste. Bij het puntje onderaan heb ik alleen 1 vaste gedaan. Bevestig het gelukspoppetje onderaan. De draadjes kun je wegwerken door ze even door het hart te prikken en dan het draadje afknippen en dat verdwijnt dan in het hart. Succes! Have a happy Valentines day ❤ 

Moeilijkheidsgraad**



Reacties

Een reactie posten

We stellen jouw mening en reactie zeer op prijs.
Alvast bedankt voor je reactie op Klein Zoet Geluk.

Svenny en Daan